29.03.2023
2 Dakikalık Okuma Süresi
GittiGidiyor API anahtarı nasıl temin edilir?
Paraşüt
İçerik Yazarları
e-Ticaret yapıp ürünlerini Gittigidiyor'da satışa çıkarmak isteyenler veya e-ticarete atılmak isteyen girişimciler, Gittigidiyor API anahtarı temini hakkında aklınıza gelebilecek tüm soruların cevapları yazımızda...
GittiGidiyor mağazanızı çalıştığınız e-ticaret sistemiyle entegre kullanabilmek için API anahtarı almanız gerekir. GittiGidiyor API, dev.gittigidiyor.com internet adresi üzerinden hizmet veren web servisler yardımı ile kurumsal firmaların ya da bireysel kullanıcıların, GittiGidiyor üzerinde yapabildikleri neredeyse tüm işlemleri tek panel üzerinden kolayca yapabilmelerini sağlayacak metodları içeren bir uygulamadır.
Paraşüt e-Ticaret ile e-ticaret siteniz üzerinden kategori ve özellik eşleştirmesi yapabilir; tüm veya filtrelemiş olduğunuz ürünlerinizi Gittigidiyor panelinize otomatik olarak aktarabilirsiniz.
GittiGidiyor API ile neler yapılabilir?
Gittigidiyor API’yı kullanmak için nelere ihtiyaç duyulur?
Gittigidiyor API entegrasyonu özelliğinden faydalanabilmek için ihtiyaç duyulan bazı şeyler vardır. Bunlar başlıca şu şekilde sıralanabilir:
1. Mağaza sahibi olun
API servislerinden yalnızca Gittigidiyor mağazası olan kullanıcılar faydalanabilirler. Eğer mağaza sahibi değilseniz, “Mağaza Aç” bağlantısı üzerinden ücretsiz bir şekilde mağazanızı açabilirsiniz.
2. Rol ve geliştirici kaydınızı tamamlayın
API Anahtarları bağlantısına giderek, otomatik rol ve geliştirici tanımlamanızın yapılmasını sağlayabilirsiniz.
3. API bilgilerinizi (apiKey, secretKey) oluşturun
API anahtarları sayfasında yer alan “Yeni API anahtarı almak için tıklayın.” alanı üzerinden, API bilgilerinizi oluşturabilirsiniz.
Gittigidiyor API anahtarı alma
Gittigidiyor API hizmetlerinden faydalanabilmek için “GittiGidiyor Listeleme Servisi Aboneliği” ya da mağaza aboneliğine sahip olmanız gerekir. Eğer üyeliğiniz var ise;
· dev.gittigidiyor.com adresinden oturum açın. Sayfada karşınıza gelen “Geliştirici Anahtarı ve API Anahtarı Edinin” sekmesine tıklayın.
Bu sayede artık tüm Gittigidiyor e-ticaret operasyonunuzu, Paraşüt e-Ticaret üzerinden yönetmeye hazır hale gelirsiniz.
Siz de hemen Paraşüt e-Ticaret rahatlığı ile tanışmak için 14 günlük ücretsiz deneme hesabınızı oluşturun tüm operasyonu tek panelden yürütmenin keyfini çıkarın.
Ücretsiz DeneyinDetaylı yasal uyarılar için lütfen buraya tıklayınız.
İlgili İçerikler
Yeni Bloglardan Haberdar Ol
Paraşüt e-bültene abone olun. Bu sayede yeni içerikleri kaçırmayın.
Sizi haberdar edelim.
Blog bülten aboneliği kapsamında işlenecek kişisel verileriniz ile ilgili detaylı bilgiye Aydınlatma Metnini okudum.
Tarafıma blog bültenlerinin gönderilebilmesi için Açık Rıza Metni kapsamında, e-posta adresimin yurt dışına aktarılmasına onay veriyorum.
Ticari elektronik ileti gönderimi için Açık Rıza Metni kapsamında, e-posta adresimin yurt dışına aktarılmasına onay veriyorum.
Yüzleri güldüren fırsatlar Paraşüt’te, ön muhasebe ve e-fatura çözümleri tek adreste!
e-Faturaya uygun fiyatlı e-kontör avantajı ve hesaplı çözümler ile geçin.
En Çok Okunanlar
e-Dönüşüm Uygulamaları
e-Faturada özel entegratör değişikliği nasıl yapılır?
Halihazırda kullandığınız özel entegratörde çeşitli sebeplerle değişikliğe gitmek isteyebilir ve başka bir özel entegratör ile çalışmak isteyebilirsiniz. Bu durumda ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?
e-Dönüşüm Uygulamaları
10 soruda fatura hakkında her şey!
Fatura kesmek profesyonel hayatın en temel unsurlarından biri. Verdiğiniz hizmet karşılığında fatura kesmek, kestiğiniz faturaların takibini yapmak ve arşivlemek emin adımlarla büyümek isteyen her KOBİ'nin yapması gereken işlerdir. Peki fatura keserken nelere dikkat etmeli? Fatura üzerinde hangi bilgiler bulunmalı?
e-Dönüşüm Uygulamaları
2025 yılı e-SMM zorunluluğu
E-SMM'ye zorunlu geçiş nedir? 2025 yılında kimlerin e-SMM kullanması gerekecek? Ayrıntıları yeni blog yazımızda.
e-Dönüşüm Uygulamaları
2025 yılında e-arşiv ve e-fatura zorunluluğu nasıl değişti?
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yeni yayınlanan 535 numaralı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğ ile elektronik belgelerin kullanımı ve denetiminde önemli değişikliklere gidildi. Peki ilgili tebliğ e-fatura ve e-arşiv kullanımını nasıl etkileyecek?
En Çok Okunanlar